Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Introduksjonsuke – veke 35 » Synestetisk design
september 1, 2009 Off

Introduksjonsuke – veke 35

By in Dagbok

Nå har eg flytta frå Gjøvik til Oslo, og skal i gang med master i design, med spesialisering i visuell kommunikasjon. På denne bloggen kjem eg til å skriva litt om kva eg held på med undervegs. Kom gjerne med tips, råd og tilbakemeldingar :)

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525