Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Julia Fullerton-Batten Fine Art of Living Large » Synestetisk design
september 18, 2009 Off

Julia Fullerton-Batten Fine Art of Living Large

By in Dagbok

Julia Fullerton-Batten har laga ein serie bilete om gigantmenneske. Desse bileta er faktisk ikkje manpipulert – utruleg nok. I staden har ho laga miniatyrmodellar av gater og omgjevnader. Det viser litt om kva som er mogleg å få til, sjølv utan photoshop.Fleire bilete her.

Heimesida til Julia Fullerton-Batten.

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525