Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Motefoto + eventyr » Synestetisk design
september 21, 2009 Off

Motefoto + eventyr

By in Inspirasjon

Reint tilfeldigvis var siste moteshooten eg fotograferte for kjøpesenteret CC såvidt inspirert av eventyr. Det var ein fin måte å få testa ut røykmaskin og lys på. Ikkje nok med det, medan eg var i gang med å fotografere «Rødhette», spratt ein frosk forbi. Det kallar ein flaks… Her er nokon av bileta eg tok:
[nggallery id=4]

Fleire bilete på visuello.no.

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525