Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Ekskursjon til Romsås » Synestetisk design
oktober 12, 2009 Off

Ekskursjon til Romsås

By in Dagbok, Inspirasjon

I dag var me på ekskursjon til Romsås, anledning nytt prosjekt på masteren på KHiO. I dette prosjektet skal me prøve å komme opp med tiltak som kan gjere staden Romsås ein betre plass å bu på. Utfordrande? Ja.. Tema me skal innom dei neste vekene er bl.a. metadesign og «socially responsive design». Det er viktige tema som skal hjelpe oss å tenke design i ein større samanheng enn å berre sette opp tekst og bilete. Poenget her er at me som designarar sit me mykje kunnskap som på rett måte kan nyttast til å skape ein betre verden for deg og meg.

Her er bilete frå turen rundt om i Romsås. Nydelig haustvér :)

[nggallery id=7]

Tags: , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525