Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Resultat: pilotprosjekt » Synestetisk design
desember 17, 2009 1

Resultat: pilotprosjekt

By in Eksperiment

Fem veker har gått og eg har jobba med fire problemstillingar knytta til masterprosjektet:

• kva samanheng er det mellom lyd og bilde?

• er visuell kommunikasjon berre visuell?

• korleis visualisere det ein ikkje kan sjå?

• korleis visualisere musikk?

Eg laga fire visuelle prosjekt i området musikk og visualisering. Feedbacken eg fekk på dette var overraskande positiv. Eg var klar for slakt fordi dette er eit stort tema (og kanskje lite aktuelt?), men kom godt i frå det. Eg fekk eit par innspel som eg skal tenke over i jula. Men alt i alt, motivert for vidare jobbing :)

Introduksjonsfilm

Musikktypoleksika

Det første visuelle prosjektet mitt: Visualisering av musikkuttrykk med typografi og form/farge.

Det andre visuelle prosjektet:

Teikning av musikk

Eg fekk andre til å teikne musikken dei høyrte. (lyden er fjerna pga rettigheter)

Det tredje visuelle prosjektet:

Watersound

Vannfarge spruter opp fra lyd av høyttaler
_mg_1725
[nggallery id=11]

I tillegg til dei visuelle prosjekta intervjua eg tre personar som alle hadde noko å komme med i grensefeltet musikk og visualisering.
Last ned presentasjon.

Tags: , , , ,

One Response to “Resultat: pilotprosjekt”

  1. […] Etter først å ha trudd at eg skulle jobbe med fotocollage og norske sagn, bytta eg tema til visualisering av musikk midtveis i halvåret. Dette temaet engasjerar meg nok sterkare når alt kjem til alt. Her er eit […]


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525