Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Eit metaforisk prosesstre » Synestetisk design
februar 1, 2010 Off

Eit metaforisk prosesstre

By in Dagbok

Forrige torsdag laga me i 1 MA eit metaforisk prosesstre over korleis me tenker input/output i forhold til vår masterutdanning.

Under bakken, i røttene ligg all kunnskap og research som me foretar oss. Dette blir tatt opp i stammen, som er sjølve masteren, og forgreiner seg ut i ulike greiner, som «resultat» som spirer ut i frå kunnskapen i røttene. Dette kan vera masteravhandlinga, masterutstillinga, presentasjonar me gjer, portefølje osv. Lærarane våras Maziar er sola og Theo er regnet.

IMG_2742

IMG_2749a_2

Tags: , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525