Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Paula Scher gets serious » Synestetisk design
februar 4, 2010 Off

Paula Scher gets serious

By in Dagbok

Stjernedesigner Paula Scher kommer til Oslo og Visuelt i mai! I over tre tiår har Paula vært en foregangskvinne innen grafisk design, og dette er en sjelden mulighet til å se og høre en pionèr fortelle om sin fantastiske karriere, fra design av platecovre for Atlantic og CBS Records på 70-tallet, til banebrytende og innovative arbeider for noen av verdens fremste merkevarer. (tekst henta frå visuelt.org)

I denne ted-talken snakkar ho om kva som skjer når lek vert seriøst, og viser tre arbeid fra si eiga karriere der nettopp det hendte.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525