Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Kjøpt lydkort til mac » Synestetisk design
februar 10, 2010 Off

Kjøpt lydkort til mac

By in Dagbok

Inspirert av Håkon Kornstad sitt emninente «saksofon-loop-stil» sprang eg ut og kjøpte lydkortet one av Appogee. Med dette lydkortet kan eg ta opp saksofon, piano, fløyte og all anna lyd eg vil ta opp. Eg testa det såvidt i stad. Det er enkelt å bruke, fin lyd og fungerar tipp topp opp i mot GarageBand. Forløpig tenker eg å teste det ut med det gratisprogrammet før eg ev. kjøpar eit litt meir avansert eit, som f.eks. «Live» som dei anbefalte på butikken.

Det einaste eg ikkje skjønnar er kvifor eg ikkje har kjøpt meg eit slikt lydkort før??

Liten og nett sak.

XLR-utgang til sax-mic-en min og jack-utgang til å ta opp lyd i fra el-pianoet mitt Roland FP 5. Herrlich!

Og i tillegg ein internmikrofon som seiest å vera svært bra.

Med denne investeringa kan eg kanskje begynne å bruke egenprodusert lyd til visualisering.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525