Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Lumisonic: Visual images to «see sound» » Synestetisk design
mars 29, 2010 Off

Lumisonic: Visual images to «see sound»

By in Inspirasjon

Tidlegare på bloggen har eg skrive om at ein grunn til å joobe med visalisering av lyd kan vera for å hjelpe døve til å høyre, eller til å forstå korleis lyd fungerar, utan å kunne høyre. Akkurat det har Mick Grierson frå Goldsmiths, University of London, jobba med. Han har laga eit program som heiter Lumisonic og som visualiserer tonehøgd, tonestyrke og tekstur ut i frå ringar som lyser opp under lydinntrykk.

Sjå film om lumisonic her og bbc sin her.

App til iPhone kan lastas ned gratis her.

Tags: , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525