Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Tilt-shifter Oslo » Synestetisk design
april 10, 2010 Off

Tilt-shifter Oslo

By in Eksperiment

I går var eg på ein ordentleg fotodag i Oslo med fotobuddy nr. 1 Joakim. Han har akkurat kjøpt seg eit tilt-shift objektiv for Canon. Eg fekk prøve det litt, og konkluderte eigentleg med: Må ha! Det som er kult med tilt-shift er at ein kan styre dybdeskarpleiken på ein heil anna måte enn vanlege objektiv. Om ein fotograferar litt oppe i høgda, kan ein få til ein kul miniatyrverden-effekt. Her er litt raske testbilete frå i går. Tenker kanskje på å lage ein audio-visuell inntrykksfilm i stop-motion frå Oslo i samanheng med masterprosjektet.

[nggallery id=19]

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525