Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Jarle Bernhoft – Streetlights » Synestetisk design
april 12, 2010 Off

Jarle Bernhoft – Streetlights

By in Inspirasjon

Tenker å hente litt inspirasjon frå denne musikkvideoen mht. skifte av ulike klipp. Er ganske overraska over kor ofte ein kan faktisk skifte mellom ulike klipp utan at det vert for mykje for sjåaren å følga med på. Det er lett å sjå seg blind på akkurat det når ein sit midt oppi redigeringa. Er forresten stor fan av Jarle Bernhoft. Dyktig kar!

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525