Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Designbegrep ↔ masterprosjektet » Synestetisk design
april 29, 2010 Off

Designbegrep ↔ masterprosjektet

By in Teori

I dag snakka klassa, Theo og Maziar om korleis kvart enkelt masterprosjekt er linka opp til designbegrepa servicedesign, metadesign, design thinking, social responsive design og realtional design.

Eg trur mitt masterprosjekt om musikk+design er linka mest opp mot design thinking. Dette fordi det handlar om for meg å tenke nytt og sjå nye moglegheitar innan det å visualisere musikk. Dette for å komme med ein uventa og ny løysning. Ellers så trur eg kanskje det óg er linka opp mot relational design, utan at eg veit heilt kva det er. Men eg tenker at musikk er eit felles språk som koplar folk saman, og som engasjerer folk. Eg ynskjer å skape noko som kan igjen føre til engasjement blant menneske og temaet musikk. Men det er veldig vanskelig å snakke om før eg veit kva eg faktisk skal fokusere på i masterprosjektet. Ein tilnærmingsmåte er å seia at eg vil dela min glede over musikk ved å gi folk mulighet til å delta utan å kunne spele eit instrument, ved å gå via syn og formsansen – som kanskje er lettare tilgjengeleg. Slik sett handlar det kanskje om å hente interaksjon og improvisasjon frå musikken og bringe det inn i designverden.

Men dette er berre lause tankar og starten på noko…

Tags: , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525