Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
The Johnny Cash Project – interaktiv musikkvideo » Synestetisk design
mai 13, 2010 Off

The Johnny Cash Project – interaktiv musikkvideo

By in Inspirasjon

The Johnny Cash Project er eit interessant prosjekt laga av infographics guru Aaron Koblin. Prosjektet går ut på at bidragsytarar velger ei bileteramme som ein mal, og brukar ulike teikneverktøy, og på den måten får projisere sine eigne inntrykk av sangeren og sangen. Nettstaden blander alle teikningane i saman og resultatet er ein musikkvideo som er laga av dei kollektive skisseteikningane.

Dei enkelte bileta vart skapt av ein framand, men til samen vert det laga ein samanhengjande heilskap.

The Johnny Cash-prosjektet er utruleg enkelt: ein treng ikkje å vera ein kunstnar for å bruke teikneverktøy, slik at alle kan sende inn eit unikt stykke. I tillegg kan ein ramme bli valgt fleire gongar, slik at kvart bilete kan bli gjengitt på ein rekke måter. Systemet velger deretter tilfeldig ein teikning kvar gong videoen vert spelt av.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525