Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Bobby McFerrin får folk til å synge pentatonskala » Synestetisk design
mai 23, 2010 Off

Bobby McFerrin får folk til å synge pentatonskala

By in Inspirasjon

Bobby McFerrin får heile salen til å synge i pentatonskala ved å hoppe fram og tilbake på scena. Og det får han til kvar gong han prøvar på det, seier han. Det fortel noko om kor godt planta pentatonskala er i mennesket. Musikk er eit universelt språk som alle forstår umiddelbart. På den måten står musikk kanskje i kontrast til design, som er bygd på kulturarv, kva som er lært og ikkje?

Tags: , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525