Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Play Me, I’m Yours: Public Pianos in New York and London » Synestetisk design
mai 27, 2010 Off

Play Me, I’m Yours: Public Pianos in New York and London

By in Inspirasjon

Fallt umiddelbart for dette prosjektet: å plassere ut piano på offentlege plassar slik at det er tilgjengeleg for alle. Dette er det kunstnaren Luke Jerram som står bak. Han ynskjer å gjera kunst meir tilgjengeleg for folk. i 2008 plasserte han ulike pianoar rundt om i Birmingham, måla med tittelen «Play me, I’m yours». Dette var så suksessfullt at Jerram fortsatte med dette i byane Bristol, São Paulo, og Sydney. Nå i sommarmånadane i 2010 bringar han offentlege pianoar til London og New York City. Dei blir installert i parkar og andre offentlege plassar. Totalt 133 pianoar har blitt sett ut til offentlege plassar – for å få folk som oppheld seg på samme plass til å snakke med kvarandre og å knytte folk saman.

Why is it that when I go to the laundrette I see the same people each week and yet nobody talks to one another? Why don’t I know the names of the people who live opposite my house? Play Me, I’m Yours was designed to act as a catalyst for people who regularly occupy the same space, to talk and connect with one another. (Luke Jerram, Play Me, I’m yours)

Musikk er deltakande og sammanspleisande, uansett nivå. Det å gjere det tilgjengeleg for folk flest å skape musikk, er noko eg og er oppteken av. Fordi det gjer at ein kan få ein heilt ny forståing og glede av musikk, kultur og menneske i seg sjølv.

Link til «Play me, I’m yours.»

Funne på stumbleupon.com

Tags: , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525