Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Marius Watz om kunst og kode » Synestetisk design
juni 6, 2010 Off

Marius Watz om kunst og kode

By in Inspirasjon


nrkbeta — 3. nov 2009 — Intervju med kunstneren Marius Watz. Marius Watz er tilknytta som gjesteforelesar på KHiO. Her snakkar han om det å bruke programmeringsspråka vvvv og processing for liveanimasjonar og musikkvideo.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525