Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Eg har kjøpt meg monome 128! » Synestetisk design
juni 20, 2010 Off

Eg har kjøpt meg monome 128!

By in Dagbok


Wohohoho! I går slo eg på stortromma, tømte sparegrisen og kjøpte meg monome. Nå er det berre å venta i spenning på herlegheiten. I korte trekk er det ein boks med knottar med minimalistisk design styrt av programvare skrive i åpen kode. Ved å trykke på knottane styrer du ulike parameter styrt av programvaren som lydklipp, bileteklipp, hastighet, in/out osv. Her er ein liten demonstrasjonsvideo.

Duck n Cover AV Sliceup with Incisor from Momo the Monster on Vimeo.

I denne demovideon vert både lyd og film trigga, ein kan sjølvsagt gjere dette med berre lyd eller berre video. Tanken min er at eg skal bruke monome som

  1. Trigger for Live visuals i forbindelse med masterprosjektet som går ut på visualisering av musikk
  2. Loopstation til sax-speling
  3. Leketøy

Her er det ein demo som viser lydsampling med monome:

Dette blir så kult det! Glede meg maks til den kjem i posten!

Tags: , , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525