Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Konferanseveke overstått » Synestetisk design
oktober 8, 2010 Off

Konferanseveke overstått

By in Dagbok

I fire veker har me jobba fram mot «konferanseveka». Konferanseveka er startskuddet for masterprosjekta våras. Prosjektet skulle definerast og formidlast både muntleg – i form av ein 30 min. presentasjon og skriftleg – i form av ein 3000 ord lang rapport. Me har vore negravd i bøker, definisjonar, tankar og teoriar. Men nå er det overstått, takk og lov!

Bilete frå presentasjonsdagane. Me presenterte prosjektet våras til 1. og 2. klasse master, faglærarar, støttespelarar og mentorar. Ca. 30-40 stk. totalt.

Det er ganske så hardt å vera nedlessa i så mykje informasjon, klare å sondere terrenget, og ta avgrensningar utan å gå på kompromiss med prosjektet. Nå startar sjølve produksjonsperioden fram mot jul, med work-in-progress-show i november som neste milepæl. Skal bli godt å gå i gang med skape faktiske visuelle arbeid, og ikkje berre skrive og tenke. Dette er trass alt ein 50/50 praktisk og teoretisk retning innanfor design.

Ran fortel om prosjektet sitt.

Ida fortel om prosjektet sitt og om flink-pike-runddansen.

Ingrid fortel om masterprosjektet sitt.

Alt i alt to intense dagar med 15 masterprosjektpresentasjonar..

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525