Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
McGurk Effect (with explanation) » Synestetisk design
oktober 15, 2010 Off

McGurk Effect (with explanation)

By in Inspirasjon

Ingrid i klassa mi tipsa meg om McGurk effekten. McGurk effekten demonstrerar at sansane våras samarbeidar for å forstå signala sendt frå omverda. Noko som er høgst slekta til temaet mitt, synestesi og hearing motion.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525