Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Videomusic Musicvideo » Synestetisk design
oktober 17, 2010 Off

Videomusic <> Musicvideo

By in Inspirasjon

Videomusic is the inverse of Music Video. Whereas the images in Music Videos are traditionally inspired by and accompany a completed piece of recorded music, Videomusic yields both music and imagery as byproducts of a synchronous audiovisual compositional process. Videomusic can manifest both as video mashups and remixes of sampled content as well as original audiovisual compositions made from self- produced audio/video. (videomusic on vimeo)

Her er nokre eksempel

Gravité from Renaud Hallée on Vimeo.

Denne videoen har eg posta før på bloggen. Superb demonstrasjon på at visualisering av musikk ikkje nødvendigvis treng vera dataanimert, men kan inneholde realfilm – noko eg kjem til å jobbe med.

Small Room Tango from Gabriel Shalom on Vimeo.

Liknar på Lasse Gjertsen sin «amatør».

Tags: , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525