Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
The Man Who Tasted Shapes av Richard E. Cytowic » Synestetisk design
oktober 19, 2010 Off

The Man Who Tasted Shapes av Richard E. Cytowic

By in Teori

The man who tasted shapes av Richard E. Cytowic.

Dette er ei fascinerande bok over eit fascinerande tema, synestesi. Forfattaren skriv underhaldande og godt, og her klarte eg meg godt i gjennom boka utan å skumlese for mykje. Denne boka brukte eg mykje for å forstå temaet sanseblanding, synestesi. Forfattaren skildrar dette temaet med ei personleg vinkling. Han fortel eigenopplevde historiar i møte med synestetikarar samt måten han forska på temaet for å forstå dette kompliserte fenomenet.

Fekk mykje ut av denne boka, noko som gjer at eg har forventningar til ei anna bok av same forfattar som eg skal i gang med å lese nå.

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525