Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Rørsle i macroverda I » Synestetisk design
oktober 21, 2010 Off

Rørsle i macroverda I

By in Dagbok, Eksperiment

I dag og i morgon er planen å filme rørsle i macroverda. Til nå har eg testa det ut med vatn, zalo, blekk, kaffipulver og lys som blinkar. I morgon skal eg teste ut meir med olje og fargeblekk. Her er litt snapshot i frå filmsekvensane filma i dag.

Forsøk med blekk i vatn.

Zalo + vatn + blått fargefilter

Zalo i flaske

Zalo i flaske II

Kaffipulver i vatn

Lys som blinkar

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525