Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Eksperiment veke 43, Visual:Audio » Synestetisk design
oktober 27, 2010 Off

Eksperiment veke 43, Visual:Audio

By in Eksperiment

Nytt semester, nye eksperiment. Testa eit lite prosjekt på vis. kom. klassa mi i går. Eg ba dei lage den lyden dei følte for når dei såg dei ulike videosekvensane. Dette ut i frå ulike hypotesar som eg har satt opp.

Noko fungerte bra og noko fungerte ikkje så bra – noko eg tar med meg vidare i prosessen. Dei såg det i plenum, så det var interessant å sjå korleis dei interagera med kvarandre.

Eg har lyst til å lage ein litt meir komprimert versjon og vise for litt meir opne folk, type teater- eller operastudentar, og sjå korleis dei reagerar. Klassa mi var litt for medvitne på lydane dei laga i forhold til kva andre laga osv. Eg ynskjer å få meir spontane reaksjonar, som er individuelle, altså eg må teste ein og ein person.


Litt ymse hypotesar.

Tags: , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525