Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Work in Progress Show » Synestetisk design
november 17, 2010 Off

Work in Progress Show

By in Dagbok

I morgon skal klassa mi, 2. klasse master i Design på Kunsthøgskulen, stille ut kva me syslar med i masterprosjekta våras. Sidan me ikkje har noko ferdig resultat, er oppgåva å vise tankar, idear, arbeidsmetode, prosess osv. Utstillinga opnar i morgon kl. 17.00 og er open til fredag ettermiddag. Planen min er å prosjekter audiovisuelt researchmateriale via monome, slik at folk kan vandre gjennom materialet eg har vandra gjennom. Håpar på at det kan gi folk ei oppleving.

I dag og i morgon er siste innspurt med å førebu videosekvensar. Nå er eg rett under 100 og har ca. 20 igjen – eg går for kvantitet ;)

Programmet eg nyttar til monome er 64(video)fingers som er skrive av Charlie Visnic, som forøvrig var så grei å lage ein eigen versjon av programmet optimalisert for utstillinga!

WORK IN PROGRESS SHOW

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525