Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Eyes Can Hear 5 Ways » Synestetisk design
desember 30, 2010 Off

Eyes Can Hear 5 Ways

By in Inspirasjon

Litt ustrukturert presentasjon, og kanskje ikkje så ny viten (baserer seg på kymatikk, som ein «oppdaga» for mange år sidan), men likevel relevant til masterprosjektet mitt.


Filmed at FITC Toronto 2010
The Design & Technology Festival
More info at FITC.ca

Presentation: Eyes Can Hear 5 Ways
Presenter: Jared Ficklin

This session looks at Sound Visualization in Flash from 5 perspectives. In Real Time, Without Time, Rendered, in Society and in Nature. There will be many new examples to drive inspiration and learning. The time will be spent building on the basics of Sound Visualization taking compute spectrum, finding new ways to use the data, finding new places to get data and ultimately pushing the experience past the four corners of the screen.

Likte måten han prosjekterte på murvegg.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525