Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Musikk og jul » Synestetisk design
januar 1, 2011 Off

Musikk og jul

By in Dagbok

Musikk og jul høyrer i saman. For tida så prøver eg å lage nokre låtskisser eg kan jobbe vidare med i det komande semesteret. Forløpig har eg tatt opp litt pianospel og lagt på litt loopar med Garage Band, høgst amatørmessig. Men det kan bli noko bra greier om eg får jobba litt med det, trur eg.

Ellers så har eg spelt med litt folk i frå lokale trakter :)

Tenker å ta opp litt lydar frå saksofonspeling og, men har ikkje komen så langt endå. Er jo trass alt «ferie» :p

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525