Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Song Book til Joan (2004) av Rolf Julius » Synestetisk design
januar 6, 2011 Off

Song Book til Joan (2004) av Rolf Julius

By in Inspirasjon

«The song books» av lydkunstnaren Rolf Julius (føydd 1939) er samansatt av ark av japansk papir, der kvar ark er markert med ein unik svart eller raud flekk. Visuelt inntrykk -> lyd assosiasjon. Minner meg om «runding på gule lappar»-prosjektet eg heldt på med før jul.

Kjelde: seethissound

Tags: , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525