Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
VPT test » Synestetisk design
januar 25, 2011 2

VPT test

By in Dagbok, Eksperiment, Video

Som sagt var eg på kurs i videoprosjektering i helga. Der lærte me å prosjektere på 3D-formar på ein enkel måte med programmet VPT. Eg trur eg kjem til å bruke dette programmet til utstillinga, og kanskje i prosessen framover. Her er litt klipp i frå dagens test.

Programmet har god støtte for mapping, altså bestemme storleik og lokasjon på det ein skal prosjektere. Her har eg delt inn i ulike fargeflater.

Desse flatene kan ein velge om ein vil prosjektere farge eller film på. Her er det to parallelle filmar som surrar og går.

Akkurat nå jobbar eg i mikroverda (av praktiske årsakar), men det er ingen grunn for å ta det opp i størrelse. Det som er kult er at dette opnar opp ein heilt anna måte å tenke film og visualisering på. Korleis du syner det i eit rom er minst like viktig som kva du syner. Vidare kjem eg til å jobbe med komposisjon av element på fleire nivå, lydkomposisjon, filmkomposisjon og fysisk 3D-element komposisjon. Kan bli bra dette :)

Ein rask test

Tags: , , ,

2 Responses to “VPT test”

  1. Mads seier:

    FETT!!!!!! Sånn vil jeg og lære!

  2. Oda seier:

    Kan vise deg etter frokostmøtet i morgon :)


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525