Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
How many senses do you have? – Qi – BBC » Synestetisk design
februar 1, 2011 Off

How many senses do you have? – Qi – BBC

By in Inspirasjon, Teori

Aristotles sa me at me hadde 5 sanser, som gjeld den dag i dag. Men kva med balanse, sult, å føle temperaturskilnad, kvifor er ikkje det definert som sanser?

Prosjektet mitt handlar nettopp dette, kvifor skal me absolutt separere syn frå hørsel. Og/eller er det ein «multisans», som går på kryss og som er overordna?

Ikkje unaturleg kategoriserte Aristotles det ut i frå dei fysiske sanseorgana: auga, øyra, hand (taktilitet), nase og munn. Men det foregår så mykje meir i det skjulte oppe i kvar enkelt person sin hjerne. Kanskje på tide å ta det i betraktning?

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525