Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Levert første utkast på avhandlinga! » Synestetisk design
mars 3, 2011 Off

Levert første utkast på avhandlinga!

By in Dagbok, Teori

Nå har me levert første utkastet på avhandlinga som skal dokumentere og drøfte prosjektet våras. Antall ord er satt til 4.000-9.000 ord, eg enda med 13.000 så jobben for meg framover er å spisse og komprimere ned informasjonen.

Forord

Dette masterprosjektet er ei undersøking av slektskapet mellom det auditive og det visuelle, sett frå eit designperspektiv. Undersøkinga inneheld historiske referansar, teoretiske diskusjonar, praktiske utprøvningar, og sist men ikkje minst refleksjon rundt designtenking, prosess og metode. Dette munnar ut i ein vedlagt audiovisuell komposisjon kalla «Samspel», samt utprøvingar som har ført meg fram til den endelege komposisjonen.

Til slutt vil eg argumentere for aksept for audiovisuell kommunikasjon som ein eigen disiplin innanfor design, som kombinerer aspekt frå musikkomposisjon, filmkomposisjon, eksperimentell visuell kunst og nye medier.

…Heile utkastet kan du lese her.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525