Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Videoinstallasjon – Pablo Valbuena » Synestetisk design
mars 16, 2011 Off

Videoinstallasjon – Pablo Valbuena

By in Inspirasjon


Quadratura: Site-specific installation. 2010

Henta frå today and tomorrow:

Of all the video projection on architecture projects out there, I still like Pablo Valbuena his best. One of his latest projects is called Quadratura, a site-specific installation presented at Matadero Madrid, Spain. Quadratura was the technique used in the baroque to extended architecture through trompe l’oeil and perspective constructions generated with paint or sculpture.

Hadde ein kikk på websida hans, mykje bra inspirasjon for prosjektet mitt! Bl.a. «Corner Studies»

Site Studies explore the transformation of space through perception. These studies in video present site-specific ephemeral light interventions where the point of view has been fixed allowing to enhance perspective based alterations, materialized on displays that mirror the scale and spatial configuration of the selected locations.

more info at pablovalbuena.com


– Dette er nært knytt opp til designtanken å utnytte det eksisterande framfor å skape noko nytt. Etter praten med Greg Pope i går innsåg eg eit nytt og viktig skifte av fokus på masterprosjektet: dropp abstrakt makrofilming, og utnytt rommet slik det er, og påfør parametra linje, form og farge (som er basisparametre for einkvar designar) med videoprojeksjon.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525