Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Dag 8/15: Mapping av bue i murstein » Synestetisk design
mars 21, 2011 Off

Dag 8/15: Mapping av bue i murstein

By in Dagbok, Eksperiment

Ny dag, ny test. Merker eg kjem lengre for kvar dag som går. Men det går mykje tid til sjølve mappinga og strekoppteikning, noko eg har fått nok repetering på, i grunn. Så nå må eg flytte fokuset over på kva eg kan gjera med strekane og fargane. F.eks. å la strek interagere med lyd (gjorde ein rask test på det i går, og det funka ganske bra).Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525