Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
To veker igjen… » Synestetisk design
april 2, 2011 Off

To veker igjen…

By in Dagbok

To veker igjen til avhandlinga skal sendast til sensorane! Tenker derfor det er smart å starte å jobbe med layout/finpuss på tekst/innsamling av bilete, slik at eg ser kva som gjenstår. I følge planen min har eg to dagar igjen med testing av det praktiske arbeidet, nå veit eg i allefall kva eg skal gjera/vise. Tek ein pause i frå projeksjontesting til eg har meir kontroll på avhandlinga.

Har ein del tekst som må skrivast på nytt, samt layout, biletprioritering/strukturering. Men det er fullt overkommeleg, skoen trykker kanskje meir på det praktiske eg skal vise til sensurering og utstilling.

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525