Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Siste finish på avhandlinga » Synestetisk design
april 22, 2011 Off

Siste finish på avhandlinga

By in Dagbok


Denne veka håpar eg på å bli ferdig med aller siste finpuss på avhandlinga sidan den skal sendast til trykk på tirsdag. Etter det gjenstår førebuing av presentasjon for sensorar og lærarar den 4. mai. Om eg vert ferdig i løpet av morgondagen, så har eg ei veke på å førebu presentasjonen, det skal holde, med nød og neppe.

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525