Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Utstilling under prosess del II » Synestetisk design
mai 22, 2011 Off

Utstilling under prosess del II

By in Dagbok, Eksperiment, Khio

Til avgangsutstillinga skal Anne-Linn og eg stille ut eit fellesprosjekt der me skal projisere lys og video på ein slags havskulptur frå Anne-Linn sitt masterprosjekt. I det siste har me jobba iherdig med å få skulpturen så fin som mogleg med papp og lim. I den kommande veka skal eg jobbe vidare med å projisere lys og video på forma. Blir spanande å sjå kva eg kan klare å lage i løpet av ei veke. Forma er ganske komplisert med sine 108 puslebitar, så det vert litt av ein jobb med projeksjons-mapping!

Nå er forma til Anne-Linn og meg komplett etter fleire dagar med oppmåling, kutting og liming.

Første lag med grå spray.

Etter to lag med grå spray.

Utsnitt av forma.

Forma er klar til å projisere på! Vert spanande å sjå kva eg kan klare å lage på ei veke!

 

 

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525