Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Havskulptur dag 4/6 » Synestetisk design
mai 27, 2011 Off

Havskulptur dag 4/6

By in Dagbok, Eksperiment

Etter å ha produsert ulike testprojeksjonar dei siste tre dagane, brukte eg dagen i dag til å få tilbakemeldingar. Noko som gjorde at me kunne bestemme oss for kva sekvensar som det er verdt å bruke tid på å fullføre til avgangsutstillinga på tirsdag.

Foreløpig har me bestemt meg for å lage fem ulike sekvensar.

1. Bølgeskvulp (mapping av alle 112 flater, illusjon av opp og ned)

2. Farge (mapping av gulv og speglflatene, ca 12 flater, fargeovergangar)

3. Solstrek (strek som føl linjene i formen)

4. Linjer (kun mapping av ytterform)

5. Fiskestim (kun mapping av ytterform)

Sekvens 4: Viste tilfeldigvis tidlige versjonar av bølgestrek, etter litt diskusjon vart den henta fram igjen, i staden for dei siste versjonane eg har laga.

Sekvens 5: Fiskestim.

Speglflatene er og komen på plass nå, som gir refleksjon til veggane i rommet.

Målet er å bli ferdig med sekvens 4 og 5 i løpet av helga. Sekvens 1-3 må uansett lagast meir eller mindre på nytt då forma skal flyttast til utstillingsrommet på mandag. Det kritiske punktet i prosjektet er at då har eg kun 1 dag på meg til å fullføre mapping på 112 flater. Kan bli spennande å sjå om det går!

Tags: , , , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525