Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Havskulptur dag 6/6 » Synestetisk design
mai 29, 2011 Off

Havskulptur dag 6/6

By in Dagbok, Eksperiment

Dagen i dag gjekk med til ferdiggjering av Bølgeskvulp-sekvensen og generering av nye testar på «Solstrek» og «Fiskestim». Ellers er eg i tenkeboksen på korleis eg skal løyse det tekniske med avspelar av projeksjonen på utstillinga. Valet står mellom å bruke min private laptop eller få tak i evt. kjøpe ein mac mini, sidan medieboksen WD TV Live viste seg å ikkje fungere heilt optimalt for projeksjons-mapping.

I morgon flyttar me over tinga til utstillingsrommet. Vert spennande å sjå kor mykje eg må justere. Er forberedt på å justere ein heil del, men håpar eg kan ta utgangspunkt i det eg allereie har laga, ellers vert det nok ei våken natt på meg.

Fiskestim-sekvensen er og så godt som ferdig. Det same er denne testperioden på seks dagar. Måndag og tirsdag går med til rigging av skulptur og utstyr, samt siste justering etter overflytting.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525