Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Videoinstallasjon til Atelier Nord » Synestetisk design
oktober 17, 2011 Off

Videoinstallasjon til Atelier Nord

By in Dagbok

Atelier Nord spurte meg (som ein av tre videokunstnarar) om å lage ein videoinstallasjon til opninga av det nye lokalet på Olaf Ryes Plass. Her er ein liten videosnutt av det eg satte saman filma rett før opninga.

Musikk: Philter.

Tags:

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525