Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Projisering på prototype finito finale » Synestetisk design
mai 5, 2012 Off

Projisering på prototype finito finale

By in Etter master


Voilá, ferdig film. Ønsker Malin lykke til på sensueringa på mandag!

Eg laga totalt ni animasjonar (på bakgrunn av visuelle øvingar frå Malin) som skal gi sjåarane ei opplevinga av kva Malin har teke opp i sitt masterprosjekt om nærvær og fravær i arkitektur. Vanlegvis pleier ein å vise til foto, plansjar eller 3D-teikningar av korleis ein ser for seg interiørarkitekturløysinga, men sidan prosjektet til Malin er såpass annleis, opnar det opp for andre måtar å formidle prosjektet på. Håpar det var eit klokt val. Det vil tida vise…

Tags: ,

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525