Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Hege Homb Dedichen: Polarskipet Maud i Nytt Lys » Synestetisk design
august 16, 2012 Off

Hege Homb Dedichen: Polarskipet Maud i Nytt Lys

By in Etter master

Dokumentasjonsfilm av masterprosjektet til Hege Homb Dedichen: Polarskipet Maud i Nytt Lys.
Film og redigering: Oda Hveem

Om prosjektet:

«Dagslys som narativt virkemiddel»
Jeg har villet forske på hvordan vi kan benytte dagslyset som fortellende element og hvordan vi kan overføre det til funksjonelle og estetiske virkemidler i rom. Jeg har brukt lyset til å skape en stemning, fortelle en historie og skape et dynamisk rom som lever med lysets forandringer i takt med tid, vær og årstid.

Som forskningssted har jeg valgt Båthallen som ligger ved siden av Fram-museet på Bygdøynes i Oslo og historien handler om Amundsens polarskip «Maud» som nå ligger som et vrak i Hamton Bay, Canada. Skipet ble laget for å nå nordpolen og tilbrakte mange år fastfrosset i isen. Jeg har villet lage en opplevelse som kan gi assosiasjoner til is.

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525