Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Kunstfoto til Eni Norge » Synestetisk design
september 25, 2012 Off

Kunstfoto til Eni Norge

By in Etter master


Dette prosjektet er kanskje det mest spennande prosjektet eg har gjort så langt i mi frilanskarriere. Stavangerfirmaet Procontra utlyste i fjor ein konkurranse i kunstfoto med lysgrafitti under tittelen Arctic Art. Sidan eg har ein master frå Kunshøgskulen med fokus på lys og projisering vart eg direkte kontakta av Stavangerfirmaet. Eg knytta til meg illustratør Jonas Bødtker (via twitter) og saman leverte me desse testbildene i fjor haust som gjekk heilt til topps i konkurransen.
Les meir på visuello.no

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525