Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/oda/oda.hveem.no/wp-content/object-cache.php on line 30

Notice: register_sidebar vart oppkalla på feil måte. Ingen id var definerte i argument-arrayen for sidekolonna «Sidemeny 1». Fell tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldinga og beholde innhaldet i sidekolonna. Sjå Feilsøking i WordPress for meir informasjon. (Denne meldinga vart lagd til i versjon 4.2.0.) in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3853
Video til Baletthøgskolen » Synestetisk design
oktober 3, 2012 Off

Video til Baletthøgskolen

By in Etter master

Her er ein presentasjonsvideo eg har filma og redigert for Baletthøgskolen, Kunsthøgskolen i Oslo. Det skulle ta meg eit år frå eg filma første dansesekvens til den ferdige videoen ligg klar. Men nå, endeleg er den ferdig! Eg har lært ekstremt masse på dette prosjeket; om dans, bevegelse, klipping, klippedynamikk, overganger, bruk av musikk, oppbygning og sist men ikkje minst prosjektstyring opp i mot kunde og komponist. Me var så heldige å få med oss Petter Wiik med på laget (kansatt på KHiO) som har spesiallaga musikk for anledninga. Det åleine er verdt å vente på.

Comments are closed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/oda/oda.hveem.no/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3525